Las Vegas

Las Vegas? Dat is de entertainmenthoofdstad van de wereld, waar gokken tot een kunst is verheven en de casino's je van je sokken blazen. Maar onder dat laagje is meer te vinden.Viva Las Vegas. Een stad van klatergoud die dag en nacht op volle toeren draait.

Gokken, shoppen, relaxen of de woestijn in trekken? In Las Vegas moet je zijn. Deze iconische stad draait om gokken, entertainende shows en knotsgekke figuren en avonturen.

Overwin The Strip, maar zet ook eens een voet buiten het centrum en trek naar Death Valley. Vegas is als een adrenalineshot in je aderen en je kijkt hier je ogen elke dag opnieuw uit. Waag jij de gok?

"Las Vegas is één langgerekte trip. De stad geeft, maar vreet ook energie. Op het vlak van entertainment vind je hier alles. Niet voor niets is de stad al jaren een aantrekkingspool."

Reserveer nu je vlucht naar
Las Vegas

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Las Vegas?

De voordeligste tickets naar Las Vegas? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Las Vegas. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Las Vegas te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Las Vegas. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Las Vegas ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Las Vegas? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Las Vegas kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy