Verenigde Staten

De Verenigde Staten dat is het land van de onbegrensde mogelijkheden en reisplezier bij de vleet. Van zinderende steden tot ruige natuur en alles daartussen: de VS heeft alles en veel meer.Geef je over aan de diversiteit. Mogelijkheden bij de vleet

De VS, dat is één van de grootste landen ter wereld met een waaier aan regio’s. Woestijnen, betoverende steden die bruisen, magnifieke natuurgebieden en heel wat meer. Van schone schijn tot redneck en meer. Een trip naar de VS staat garant voor een onvergetelijke reis vol indrukken. De oostkust, de westkust, New York, Miami of minder bekende gebieden: hier kijk je je ogen en uit en beleef je elke dag wat. De meer dan 50 staten boeien elke dag.

Orlando met zijn pretparken, Las Vegas voor de goudzoekers en gokkers of New York, de stad die nooit slaapt: de VS kruipt onder je huid. Maar ook de meer afgelegen gebieden en prachtige nationale parken hebben heel wat voor je in petto. Dit land is veel te groot om in één keer te ontdekken, maar hier keer je keer op keer met plezier naar terug.

“De VS verveelt nooit. Ik ben nu aan mijn 5de reis toe en heb nog altijd maar een fractie gezien van wat ik er wil ontdekken.”

Populaire bestemmingen in de Verenigde Staten

Rondreizen doorheen de Verenigde Staten

Een roadtrip doorheen de Verenigde Staten, het ultieme gevoel van vrijheid!

Ga op ontdekking doorheen de Verenigde Staten