Port Elisabeth

Een roadtrip doorheen Zuid-Afrika? Start in havenstad Port Elisabeth en geniet onderweg van de mooiste landschappen.De start van de legendarische Tuinroute

De mooiste route van Zuid-Afrika, de Tuinroute die loopt tot in Kaapstad, kan je starten vanuit Port Elisabeth. Onderweg kom je adembenemende landschappen, wijngaarden en natuurreservaten tegen. Je maakt halt voor een avontuurlijke game drive om de Big 5 te spotten of je waagt je aan een actieve wandeling.

In de stad zelf zijn ook voldoende interessante bezienswaardigheden zoals het Nelson Mandela Metropolitan Art Museum. En natuurlijk zijn de stranden er werkelijk prachtig! Watersporters en zonnekloppers komen hier ook aan hun trekken.

Reserveer nu je vlucht naar
Port Elisabeth

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Port Elisabeth?

De voordeligste tickets naar Port Elisabeth? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Port Elisabeth. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Port Elisabeth te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Port Elisabeth. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Port Elisabeth ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Port Elisabeth? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Port Elisabeth kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy