Seoul

Het bruisende Seoul laat al je zintuigen prikkelen. De metropool die ’s avonds mooi oplicht in allerlei kleuren, is een waar spektakel.Op zoek naar het ware gelaat van Zuid-Korea.

Je zou het niet aangeven maar het bruisende en moderne Seoul is een meer dan 600 jaar oude stad in Zuid-Korea. De hoofdstad is de meest innovatieve stad van het land en gekend omwille van zijn hedendaagse winkelcentra en torenhoge gebouwen. Maar wie lang genoeg in de stad verblijft, ziet naast de hypermoderne gebouwen ook de vele traditionele Koreaanse paleizen, tuinen en dorpen.

Enerzijds geniet je van hoogtechnologische snufjes en monumenten in het centrum en anderzijds kom je de ware cultuur tegen in Gyeongbokgung, Bukchon Honak Village en Changdeokgung.

Reserveer nu je vlucht naar
Seoul

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Seoul?

De voordeligste tickets naar Seoul? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Seoul. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Seoul te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Seoul. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Seoul ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Seoul? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Seoul kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy