Op stap met
een Belg

Samen met Patrick van Rosendaal en zijn BENY-gidsen organiseert Connections dagelijks stadswandelingen door New York. Verwen jezelf met een onvergetelijke wandeling door één of meerdere van de sprankelende wijken in The Big Apple. Wees er snel bij, het aantal deelnemers is beperkt en de plaatsjes gegeerd.

Hallo,

Een stad ervaren alsof je er zelf woont, dat is mijn passie. In New York maakte ik hiervan mijn beroep: ik werd niet alleen stadsgids, ik richtte er ook het stadsgidsenbedrijf BE NY op. Ik neem je met veel plezier mee op sleeptouw doorheen de bekende en minder bekende wijken van dé mooiste stad ter wereld. Mijn ervaringen en tips vind je ondertussen ook terug in drie BE NY-boeken van mijn hand. Is het je eerste keer of ben je al een echte NY-lover? Al bekend met Manhattan maar toch wat koudwatervrees wanneer het Brooklyn betreft? Ik ga geen uitdaging uit de weg om je te bekeren tot een echte "Ultimate New York Lover". Je keer terug als een kenner.

Patrick

"Je komt aan als een newbie in New York en je vertrekt als een kenner! "
Patrick van Roosendael

In het spoor van BENY

Duik de bruisende wijken van New York en ontpop je tot een echte NY-lover!

"De wandelingen met Patrick en zijn team van BENY zijn rasechte klassiekers. Alle reizigers zijn steeds razend enthousiast. Een eerste keer New York? Laat je op sleeptouw nemen door dit gepassioneerde team en leer NY van binnenuit kennen.”
Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy