Downtown Manhattan to Brooklyn Tour

Downtown Manhattan
to Brooklyn Tour

vanaf 65

From Yuppie to Hipster

Ontdek
  • De yuppies van Wall Street

  • De hipste plekjes voor koffie, pizza en shoppen in Brooklyn

  • De coolste rooftop van New York, waar ook kinderen welkom zijn

  • De ideale plek voor unieke souvenirs

  • De bekendste skyline uit de film- en tv-wereld

Rendez-vous bij de befaamde stier van Wall Street, het ultieme symbool voor financieel geluk. En tevens het enige monument ter wereld waarvan meer foto’s van de achterkant dan van de voorkant gemaakt worden. Daarna begeven we ons door Downtown Manhattan en ontmoeten de yuppies van Wall Street. New York heeft vele gedaantes en geen tour die dat beter laat zien dan deze. We nemen vervolgens namelijk de ferry naar Brooklyn om in het hippe Williamsburg terecht te komen (ferryprijs niet inbegrepen). Dit is de place to be voor hipsters, shopaholics, levensgenieters en bij uitbreiding iedereen die graag z’n ogen uitkijkt.

NYSE.jpg
Dumbo_Brooklyn.jpg

Bovendien is het de perfecte plek om even de duizelingwekkende wolkenkrabbers achter je te laten en Brooklyn beter te leren kennen. In deze kleurrijke buurt treffen we mooi gerenoveerde pakhuizen aan en nemen we je mee naar de gezelligste eco-winkels en vintage stores. Je ontdekt waar locals hun New York slice eten en koffie slurpen. Tot slot verklappen we je een fantastische rooftopbar met een adembenemend uitzicht op de skyline van Manhattan – en kinderen zijn hier ook welkom. Heb je de smaak van Brooklyn te pakken? Vraag dan extra tips aan je lokale gids voor de coolste souvenirs, de hipste sneakers en de beste restaurants.

  • Duur: 2 uur

  • In groep

  • Elke zaterdag het hele jaar door + elke dinsdag tijdens de schoolvakanties

  • Nederlandstalige gids

Onze wandelingen zijn gegarandeerd vanaf 2 deelnemers. Boekingen die minder dan 10 dagen voor de datum worden gemaakt, moeten door BE NY worden bevestigd.

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.