Come as a Traveller, go as a New Yorker

Come as a Traveller, go as a New Yorker

vanaf 65

First Time New York

Net geland in de City That Never Sleeps? Dan zit deze klassieker je als gegoten. De BE NY-gids leidt je langs de hotspots van hartje Manhattan. Op Times Square laat je je overweldigen door flitsende reclamepanelen en ontdek je waarom dit het drukste kruispunt van de stad is. Bryant Park, New Yorks meest charmante plek ligt hier vlakbij, net als de imposante bibliotheek die je waarschijnlijk kent uit “Sex & The City”. Richt de blik omhoog naar de glanzende toppen van de Empire State en Chrystler Buildings en de ontelbare roestende waterreservoirs die de skyline zo typisch maken.

Onze tour eindigt in Grand Central Terminal waar de gids je meeslepende anekdotes vertelt en je laat kennismaken met een aantal betoverende hoekjes en trendy food markets. Richt je blik omhoog naar de Empire State Building, de Chrysler Building, het mooie UN-gebouw... En ontdek met een handig trucje hoe je je voortaan kan oriënteren in de stad. De tour eindigt in Grand Central Station, waar de gids je laat kennismaken met een aantal betoverende hoekjes en meeslepende anekdotes.

  • Duur: 2 à 3 uur

  • In groep

  • Elke woensdag & Zaterdag

  • Nederlandstalige gids

Buiten de schoolvakanties zijn onze wandelingen gegarandeerd vanaf 4 deelnemers. Boekingen die minder dan 10 dagen voor de datum worden gemaakt, moeten door BE NY worden bevestigd.

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy