Nepal - Magische Schatkamer

Nepal
Magische Schatkamer

vanaf 1118

Rondreis in internationale groep - 13 dagen

Nepal: Dé spirituele Schatkamer van het Boeddhisme en het Hindoeïsme

Nepal betovert met zijn mythische en magische sfeer, een juweeltje doordrenkt van cultuur en een identiteit die je met geen enkel ander land kan vergelijken. Deze betaalbare rondreis onthult het echte Nepal, waar religieuze gebruiken, weelderige natuur en hartverwarmende vriendelijkheid samenkomen.

Verken het adembenemende Annapurna-massief tijdens een trektocht die je ziel raakt. Laat je verwonderen tijdens een jeepsafari door nationale parken, terwijl je oog in oog staat met de majestueuze fauna. Vaar over het serene Himalaya-meer, waar de rust en grootsheid van de natuur je zullen betoveren.

Deze reis belooft onvergetelijke ervaringen, van kooklessen en meditatie-momenten tot en met een heuse paragliding-sessie. Ontdek eeuwenoude tempels en omarm de diepgewortelde tradities tijdens een betoverende theeceremonie. Nepal komt tot leven, en jij bent erbij, op de eerste rij, om elk moment te omarmen.

Dag_9_11_Poonhill_Yoga_Intro.jpg

Highlights van deze rondreis

Spiritualiteit troef
in Kathmandu

De hoofdstad van Nepal leeft en je vindt er magnifieke tempels bij de vleet. Struin door de straten,
geniet van de lokale keuken en de laidback sfeer. Maar liefst 7 UNESCO Werelderfgoed highlights staan op je programma.

Spectaculaire
Himalaya-trektocht

Een trektocht van 3 dagen in het Himalaya-gebergte: check. Trek door de jungle, overwin hoogtemeters en geniet.
Het alternatief als meer op zoek bent naar kalmte? Een yoga retreat van 3 dagen. Ideaal om helemaal tot rust te komen.

Oog in oog
met de luipaarden in Chitwan

Spring in de jeep en trek op safari. Wie weet bots je wel op neushoorns, krokodillen, tijgers en luipaarden.
Geniet van de verbluffende fauna en flora per jeep of met de kano. Zo spot je wildlife vanuit verschillende perspectieven.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.