Noord-India - De Gouden Driehoek

Noord-India
De Gouden Driehoek

vanaf 1019

Rondreis in internationale groep - 14 dagen

Een culturele odyssee met woestijnavonturen en smaaksensaties!

India is een ware schatkist van diversiteit; de weelderige cultuur, levendige kleuren en bedwelmende geuren vormen een culturele sensatie. Ontdek het noorden van India tijdens deze reis en laat je betoveren door de pracht van de Gouden Driehoek: Delhi, Jaipur en Agra. Natuurlijk staat de Taj Mahal op het programma, maar deze regio heeft nog veel meer indrukwekkende landmarks voor jou in petto. Laat je verrassen door de rijke geschiedenis en verborgen schatten van Noord-India.

Dwaal door de eeuwenoude straten en heilige gronden van Varanasi, verken de woestijn op de rug van een kameel en geniet van exotische, pikante gerechten. Van bruisende steden tot serene plattelandsdorpjes - een onvergetelijke reis wacht op jou. Stap van de gebaande paden af en ontdek de ware essentie van Noord-India. Deze regio, doordrenkt van rijke indrukken, zal je ongetwijfeld diep raken.

D_3_4_Varanasi_Header.jpg

Highlights van deze rondreis

New Delhi
Groots en meeslepend

Ontdek de bruisende pracht van Delhi: van de historische oude stad tot het moderne Connaught Place. Leer een woordje Hindi en verken ambachtelijke markten
en de serene Sri Bangla Sahib Gurdwara. Een overweldigende start voor een boeiende reis door dit fascinerende land.

Jodphur
Instagramwaardige charme

In het schilderachtige Jodphur, ook wel bekend als de Blauwe Stad, ontvouwt zich een visueel spektakel.
Naast betoverende plekjes biedt de stad sensaties met kooklessen en zipline-avonturen. De indrukwekkende Toorji Ka Jhalra is een must voor jouw foto collectie.

Mumbai
bruisend en prachtig

Meng je in de kleurrijke menigte, bewonder de Gateway of India en duik in de levendige drukte. Mumbai, een moderne stad doordrenkt van geschiedenis, biedt een overvloed aan prikkels. De sloppenwijken laten je ongetwijfeld even stil worden, een krachtige ervaring in deze stad vol contrasten.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.