Zuid-Korea - Familie Avonturen

Zuid-Korea
Familie Avonturen

vanaf 2051

Rondreis in internationale groep - 9 dagen

Exotisch genieten en relaxen voor kleine en grote avonturiers!

Zuid-Korea ontdekken met de familie?
Een geweldig idee!
Dit toegankelijke land staat garant voor een onvergetelijke familiereis, waarbij jong en oud aan hun trekken komen en de unieke experiences elkaar in sneltempo opvolgen.

Deze meeslepende reis, vol diversiteit en verrassingen, voert je van het bruisende Seoul naar de culturele schatten van Jeonju, de historische pracht van Gyeongju, de spirituele rust van Golgulsa en de betoverende kustlijn van Busan.

Ontdek de prachtige natuur, snuif heel wat cultuur op en laat ook de avonturier in je los.
In 9 dagen krijg je een geweldige eerste indruk van deze Aziatische topbestemming. Taekwondo, een boottrip en overnachten in een tempel en veel meer: een massa ervaringen die je stuk voor stuk kunt afvinken.

Image_Intro_Haedong_Yonggungsa_Temple.jpg

Highlights van deze rondreis

Magisch Seoul, stad van licht

Start met een taekwondo-les, struin door het Gyeongbok Palace en geniet van
een knotsgekke Nanta show.
Je doet ongetwijfeld een fraaie eerste indruk van de stad van licht op.

Spiritueel herbronnen in Gyeongju

Overnachten in een tempel tussen de boeddhistische monniken is
een once-in-a-lifetime ervaring. Mediteer, zing mee en beoefen de martial art sunmudo. Een spirituele ervaring die niet in je koude kleren kruipt.

Relaxen in de havenstad Busan

De vismarkt, de havenactiviteit,
het strand en zeker ook de
prachtige Haedong Yonggungsa Temple:
aan indrukken en beleving geen gebrek
in de grootste havenstad van Zuid-Korea.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.