Icefield Parkway

Deze schilderachtige weg loopt dwars door de Rocky Mountains in Canada en verbindt het beroemde Banff National Park met het Jasper National Park.

230 km puur rijplezier, boordevol adembenemende uitzichten. Aan kristalheldere meren, indrukwekkende gletsjers en enorme bergtoppen geen gebrek. Ontdek de Athabasca-gletsjer, de grootste de Canadese Rockies, het magnifieke Lake Louise met de turquoise kleur en de Columbia Icefield Skywalk.

Op een glazen platform het dal onder je ontdekken, heel bijzonder! Dit zijn slechts enkele van de hoogtepunten, dat geven we je op een briefje. Kamperen, wandelen of wilde dieren spotten? Alles kan! De Icefield Parkway is een must voor iedereen die van natuur wil genieten in de overtreffende trap.

Wij hebben heel wat Connections rondreizen waarin deze route aan bod komt!

Rondreizen langs de Icefields Parkway

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.