Sea to Sky Highway

Trek van Vancouver naar Whistler in British Columbia en geniet onderweg van een onvergetelijke rit langs de kustlijn van de Stille Oceaan.

Aan water, bergen en bossen geen gebrek tijdens deze adembenemende trip. Laat je overdonderen door de Shannon Falls, een waterval van meer dan 335 meter hoog, stop in Squamish, de outdoor-recreatiehoofdstad van Canada en neem de Sea to Sky Gondola die je naar de top van de Stawamus Chief brengt en waar je geniet van een verbluffend uitzicht over de Howe Sound.

Skiën in Whistler, de Capilano Suspension Bridge en Skybridge bewonderen of wat anders? Aan unieke momenten geen gebrek. De Sea to Sky Highway vormt een feest van onvergetelijke indrukken en de bezienswaardigheden volgen elkaar in sneltempo op.

Ontdek de Sea to Sky Highway tijdens de ‘Great Parks of the West’ en de ‘Kids Go West’ rondreizen van Connections.

Rondreizen langs de Sea to Sky Highway

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.