Land van de verborgen schatten

Land van de verborgen schatten

vanaf 2350

Rondreis - 13 dagen

Reis naar het land van de passievolle tango, hartverwarmende muziek en adembenemende landschappen. Droom weg in Buenos Aires, waan je een ontdekkingsreiziger aan de Iguazu Falls, bewonder de kleurenpracht van de Argentijnse Andes, kuier door de koloniale straatjes van Salta en proef de heerlijke traditionele Argentijnse wijn in de beroemde wijngaarden van Cafayate.

Dit Zuid-Amerikaanse land biedt ontzettend veel variatie. Kortom: de gedroomde reis!

Troeven:
  • Bezoek de adembenemende watervallen van Iguazu

  • Laat je verleiden tot een glaasje heerlijke traditionele Argentijnse wijn

  • Bewonder de kleurenpracht van de Argentijnse Andes

Salta.jpg

Dag aan dag programma

Intersur Recoleta 4* (Standard)
Del Virrey 3* (Standard)
Del Virrey 3* (Standard)
Del Virrey 3* (Standard)
Del Virrey 3* (Standard)
Del Virrey 3* (Standard)
Jardin de Iguazu 3* (Standard)
Jardin de Iguazu 3* (Standard)
Intersur Recoleta 4* (Standard)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.