Amazone

Amazone

vanaf 485

Uitbreiding - 4 dagen

Puerto Maldonado en het omliggende Amazone gebied is door de soms wat moeilijke toegankelijkheid nog redelijk onbekend bij de grote massa. Nochtans kunnen we deze regio alleen maar warm aanbevelen. Ontdek een grote variëteit aan flora en fauna en geniet in een serene omgeving van de geluiden uit de jungle. Je verblijft tijdens deze tour in een comfortabele eco-lodge en je ontdekt tal van vlinders, groepen felgekleurde papegaaien en andere jungle bewoners.

Troeven:
  • Bezoek het ongerepte Peruviaanse Amazonegebied

  • Verblijf in een comfortabele ecolodge middenin het groen

  • Geniet van de kleurrijke bewoners

  • Activiteiten en transfers inbegrepen

Older_Man.jpg

Dag 1

Manaus - Amazone

Onthaal aan de luchthaven van Manaus en (boot)transfer naar de Lodge. 3 overnachtingen op basis van volpension.

Dag 2 & 3

Amazone

Dag 4

Amazone - Manaus

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.