Samba de Janeiro

vanaf 540

Rondreis - 11 dagen

Tudo Bem! Brazilië is het land waar alles beweegt en niets constant blijft. Het hart van dit levenslustige land is natuurlijk Rio de Janeiro. Gelegen te midden van indrukwekkende bergformaties, is de aanblik op Rio ronduit duizelingwekkend. In het binnenland lopen water en woud in elkaar over en vormen er adembenemende, ongerepte landschappen. Een 7.400km lange kustlijn, afgebakend met prachtige stranden, maakt het geheel af. Maar zijn charme ligt ongetwijfeld bij zijn inwoners, met hun sterk geladen vreugdes. Brazilië, een land van 1000 impressies.

Na dit basisprogramma verblijf je 3 nachten in het pittoreske paradijs van Paraty.

Troeven:
  • Rio de Janeiro en zijn indrukwekkende bergformaties

  • De onvergelijke Iguasu watervallen

  • Het sfeervol en authentieke Paraty aan de Atlantische oceaan

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 4

Rio de Janeiro

Onthaal aan de luchthaven van Rio de Janeiro en transfer naar het hotel. Deze stad is genesteld tussen bergen en de oceaan. Rio is een prachtige stad met droomstranden, kreekjes, kleine dalen en meren, omgeven door tropische eilanden. Het rijke architecturale verleden leeft er voort in de barokke kerken, prachtige herenhuizen, pleinen, monumenten en fonteinen. Geniet van de zon, de samba, de bossa nova en de mooie en vriendelijke mensen. Dag 3 & 4 vul je vrij in in en rond Rio de Janeiro.

Dag 5 & 7

Rio de Janeiro - Iguasu waterfalls

Dag 8 & 10

Iguasu - Rio - Paraty

Dag 11

Paraty - Rio de Janeiro

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy