Samba de Janeiro

vanaf 540

Rondreis - 11 dagen

Tudo Bem! Brazilië is het land waar alles beweegt en niets constant blijft. Het hart van dit levenslustige land is natuurlijk Rio de Janeiro. Gelegen te midden van indrukwekkende bergformaties, is de aanblik op Rio ronduit duizelingwekkend. In het binnenland lopen water en woud in elkaar over en vormen er adembenemende, ongerepte landschappen. Een 7.400km lange kustlijn, afgebakend met prachtige stranden, maakt het geheel af. Maar zijn charme ligt ongetwijfeld bij zijn inwoners, met hun sterk geladen vreugdes. Brazilië, een land van 1000 impressies.

Na dit basisprogramma verblijf je 3 nachten in het pittoreske paradijs van Paraty.

Troeven:
  • Rio de Janeiro en zijn indrukwekkende bergformaties

  • De onvergelijke Iguasu watervallen

  • Het sfeervol en authentieke Paraty aan de Atlantische oceaan

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 4

Rio de Janeiro

Onthaal aan de luchthaven van Rio de Janeiro en transfer naar het hotel. Deze stad is genesteld tussen bergen en de oceaan. Rio is een prachtige stad met droomstranden, kreekjes, kleine dalen en meren, omgeven door tropische eilanden. Het rijke architecturale verleden leeft er voort in de barokke kerken, prachtige herenhuizen, pleinen, monumenten en fonteinen. Geniet van de zon, de samba, de bossa nova en de mooie en vriendelijke mensen. Dag 3 & 4 vul je vrij in in en rond Rio de Janeiro.

Dag 5 & 7

Rio de Janeiro - Iguasu waterfalls

Dag 8 & 10

Iguasu - Rio - Paraty

Dag 11

Paraty - Rio de Janeiro

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy