Samba Spectacular 2025 - Rio's Winners Parade

Samba Spectacular 2025
Rio's Winners Parade

vanaf 2890

Exclusieve City Break van 07/03/25 tot 14/03/25 (beperkt aantal plaatsen)

De triomfelijke post-Carnaval parade vanop de eerste rij!

Stel je voor: een bruisende stad vol kleurrijke optochten, hypnotiserende ritmes en hartstochtelijke dansen. Dat is Rio de Janeiro, de levendige metropool aan de Braziliaanse kust. Gelegen tussen majestueuze bergen en uitgestrekte stranden, ademt deze stad een sfeer van vreugde en levenslust. Rio staat bekend om zijn wereldberoemde carnaval, een spektakel van kostuums, praalwagens en opzwepende sambamuziek.

Maar het feest houdt niet op na carnaval; integendeel, het bereikt zijn hoogtepunt tijdens de Winners Parade, waar de beste sambascholen nog eenmaal schitteren in de legendarische Sambadrome. Deze city break biedt de unieke kans om dit magische evenement van dichtbij te beleven, samen met de betoverende bezienswaardigheden van Rio en de betoverende kustplaats Buzios. Bereid je voor op een once-in-a-lifetime ervaring vol triomf en festiviteiten in het bruisende Rio de Janeiro.

Image_Intro_Brasil_Carnaval.jpg

Highlights van deze rondreis

Rio’s Sambodrome 2025

In 2025 schitteren de top 6 sambascholen op het podium van Rio's Sambodrome. Hun optredens zijn een meesterwerk van ritme, kleur en passie, een levendige viering van Braziliaanse cultuur die de harten van toeschouwers over de hele wereld verovert.

Wandeltocht Porto Maravilha

Porto Maravilha, een symbool van Rio's moderne opkomst, omvat historische en hedendaagse pracht. Langs de Olympische Boulevard tot aan het moderne havengebied, ontdek je Rio's architecturale schatten, van historische monumenten tot levendige straatkunst.

Buzios: Exotisch Strandavontuur

Ontsnap aan de drukte van Rio de Janeiro en ontdek het idyllische Buzios.
Dit charmante kustplaatsje, bekend om zijn betoverende stranden en levendige sfeer, biedt de perfecte omgeving om te genieten van de Braziliaanse zon.

Dag aan dag programma

Windsor Leme Hotel 4*
Windsor Leme Hotel 4*
Windsor Leme Hotel 4*
Windsor Leme Hotel 4*
La Chimère 3*
La Chimère 3*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.