Canadese pracht en praal

Canadese pracht en praal

vanaf 2150

Rondreis in internationaal gezelschap met Franstalige gids - 9 dagen

Betoverend Oost-Canada: natuur, geschiedenis en stedelijke sfeer in 9 dagen

Ontdek de wonderen van Oost-Canada tijdens een 9-daagse rondreis, perfect afgestemd op internationale groepen met een Franstalige gids. Begin je ontdekkingstocht in het bruisende Toronto, een stad waar de moderne skyline zich vermengt met rijke historie. Laat je overweldigen door de majestueuze Niagara Falls en dompel jezelf onder in de culturele schatten van Ottawa, de hoofdstad van Canada.

Vervolg je reis naar het hart van de Franstalige cultuur in de provincie Quebec. Ervaar de dynamische sfeer van Montreal, bewonder de historische elegantie van Quebec-stad, en sta versteld van de natuurschoonheid van Tadoussac, wereldberoemd om zijn walvissafari's. Je avontuur wordt afgesloten met een verblijf in een gezellige chalet, waar warmte en gastvrijheid vooropstaan.

Deze rondreis combineert naadloos culturele ontdekkingen, natuurlijke escapades, en culinaire hoogstandjes. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in Oost-Canada, waar elke dag gevuld is met nieuwe, adembenemende ervaringen en blijvende herinneringen. Ga met ons mee op een rondreis die niet alleen de plekken, maar ook je hart zal raken.

DAY_4_Parc_Wildlife.jpg

Highlights van deze rondreis

Niagara Falls

Dit adembenemend natuurwonder biedt majestueuze watervallen, overweldigende kracht en betoverende panorama's. Aan boord van een boot en vanuit de panoramatoren beleef je een onvergetelijke ervaring; de perfecte combinatie van natuurlijke pracht en opwinding.

Tadoussac

Dit schilderachtige kleine dorpje, rijk aan geschiedenis, staat ook bekend om zijn charmante houten kapel, de oudste in Canada. Omgeven door adembenemende natuurlijke landschappen, biedt Tadoussac een unieke ervaring waar natuur, cultuur en geschiedenis harmonieus samenkomen.

overnachting in Lac-à-l'Eau-Claire

Een nacht aan het Lac à l'Eau Claire in Canada is een magische ervaring waar de rust van het meer zich vermengt met de schoonheid van de sterrenhemel. Het is de ideale plek om het noorderlicht te observeren, wat zorgt voor een fascinerend lichtspektakel aan de hemel.

Dag aan dag programma

Quality Inn Brampton 2*
Quality Inn Brampton 2*
Comfort Inn Kanata 2*
Welcominns 2*
Hotel le Voyageur 3*
Hotel le Voyageur 3*
Hotel le Voyageur 3*
Lac-à-l'Eau-Claire 4*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.