West-Canada

West-Canada is een kalenderprintprojectie die steeds weer tot leven komt. De magie van de natuur komt hier volledig tot zijn recht. U zult ongetwijfeld foto's zijn tegengekomen van besneeuwde Rocky Mountain-toppen en hun weerspiegeling in het kobaltblauw, stille meren of afbeeldingen van bossen die zich sieren in de roodbruine gouden tinten van de Indian Summer. Zij zijn echt! En hetzelfde geldt voor de wereldberoemde nationale parken Jasper en Banff. Voeg daarbij uw kans om zwarte beren of elanden in het wild te spotten, scheer langs de ruige kustlijnen op zoek naar orka's en walvissen aan boord van een dierenriem of watervliegtuig of trotseer de turbulente rivieren die de wildwaterheld in u naar boven halen. Het absolute maximum! Beleef je het liever allemaal vanuit een maxicamper? Gedaan! Wie gelooft dat dromen niet uitkomen, heeft duidelijk nog nooit een voet in West-Canada gezet!

Woman_next_to_camper_Resize.jpg
Campervans & Motorhomes

Verken Canada in alle vrijheid!

Bij Connections vind je een uitgebreide keuze, voor ieder wat wils. Van de uiterst mobiele campervan waarmee je overal geraakt tot de ruimere camper voor het hele gezin. Jij zit in de "driving seat" bij de keuze van jouw voertuig op basis van het aantal reizigers die je vergezellen. Reizen als een outlaw, hippie of surfer, avonturier, wereldreiziger of family man: wij hebben de camper op maat van je wensen!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.