Boracay

Boracay

vanaf 1019

Uitbreiding - 4 dagen

Boracay's populariteit is onmiskenbaar verbonden met zijn beroemde strand "White Beach" gelegen op wat wordt beschouwd als een van de mega-mooiste eilanden ter wereld. Hier is het motto of FARNIENTE OF ACTIE of beide!

Sommigen verkiezen om te relaxen in het rustgevende warme witte zand met hun voeten net binnen het bereik van het dromerige heldere turquoise water, anderen staan gretig te popelen om het breed scala aan wateractiviteiten uit te proberen. En toch zijn ze het beid over een ding eens: de heerlijke happy hour strandbars!

Boracay is echt het strandverblijf dat je dat laatste stukje magie uit de Filipijnen mee naar huis laat nemen.

Troeven:
  • Lekker paar daagjes uitblazen na rondreis

  • Voor liefhebbers van zee, zand & strand

  • Schitterende onderwaterwereld

People_relaxing_on_Boracay_beach.jpg

Dag 1

Boracay

Bij je aankomst op de luchthaven van Caticlan staat je transfer klaar. Deze brengt je rechtstreeks naar de pier waar de boot je, na 10 minuutjes varen, veilig aflevert op het eiland Boracay. Intrek in je kamer en tijd om te chillen of je omgeving en hotel een eerste keer te scannen.

Dag 2 & 3

Island hopping

Dag 4

Boracay

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.