Island Hopping
Philippines

vanaf 1826

Rondreis - 10 dagen

In het centrum van de Filipijnen vind je de archipel van Visayas, een verzameling verschillende eilanden. Cebu wordt gekenmerkt door zijn Spaanse koloniale stijlarchitectuur, terwijl Bohol trots is op zijn UNESCO-werelderfgoed de chocoladeheuvels en tarsiers, de kleinste primaat ter wereld.

Een uur met de boot daarvandaan betreed je de wereld van Siquijor "the Maudite Island". Sommige Filippino's geloven dat de inwoners er zwarte magie bedrijven en dat is mogelijk een van de redenen waarom het eiland nauwelijks toeristisch werd ontwikkeld. Tijd om de Cambugahay-watervallen, een groep kleine watervallen en poelen in een turquoise rivier te ontdekken. Deze eilandhopping is ideaal om een hele nieuwe wereld te ontdekken.

Troeven:
  • Avontuur, avontuur en meer avontuur op 3 eilanden

  • Stranden, watervallen, zelfs canyoneering

  • Actie & adrenaline gegarandeerd

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Cebu Island - Moalboal

Welkom in de Filipijnen! Welkom in Cebu! Na een lange reis in het vliegtuig is deze plek ideaal om te chillen voor het echte avontuur van start gaat. Ook al ben je eigenlijk al een serieus tijdje onderweg en daarom begroet je chauffeur je in de aankomsthal en escorteert hij je naar je eerste hotel in Moalboal. Snel een hapje of drankje of gewoon meteen tussen de lakens. Het echte droom begint nu.

Dag 2 & 4

Bohol - Countryside Tour - Relax

Dag 5 & 7

Siquijor

Dag 8 & 9

Moalboal Canyoneering, Kawasan Falls

Dag 10

Moalboal

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy