Boracay

vanaf 1019

Uitbreiding - 4 dagen

Boracay's populariteit is onmiskenbaar verbonden met zijn beroemde strand "White Beach" gelegen op wat wordt beschouwd als een van de mega-mooiste eilanden ter wereld. Hier is het motto of FARNIENTE OF ACTIE of beide!

Sommigen verkiezen om te relaxen in het rustgevende warme witte zand met hun voeten net binnen het bereik van het dromerige heldere turquoise water, anderen staan gretig te popelen om het breed scala aan wateractiviteiten uit te proberen. En toch zijn ze het beid over een ding eens: de heerlijke happy hour strandbars!

Boracay is echt het strandverblijf dat je dat laatste stukje magie uit de Filipijnen mee naar huis laat nemen.

Troeven:
  • Lekker paar daagjes uitblazen na rondreis

  • Voor liefhebbers van zee, zand & strand

  • Schitterende onderwaterwereld

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Boracay

Bij je aankomst op de luchthaven van Caticlan staat je transfer klaar. Deze brengt je rechtstreeks naar de pier waar de boot je, na 10 minuutjes varen, veilig aflevert op het eiland Boracay. Intrek in je kamer en tijd om te chillen of je omgeving en hotel een eerste keer te scannen.

Dag 2 & 3

Island hopping

Dag 4

Boracay

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy