The Palawan Adventure

The Palawan Adventure

vanaf 1826

Rondreis - 8 dagen

Palawan Island, gelegen in het westen van de Filippijnen, is nog steeds een van de meest dunbevolkte en natuurlijke gebieden, ook al gaan de poorten van het toerisme ook hier langzaam open. El nido, een enig, kleine badplaats bekend om zijn prachtige doorschijnende lagune, is het ideaal startpunt voor een bezoek aan de beroemde Bacuit-baai.

Ten zuiden van het eiland vindt je Port Barton, een oase van rust of massatoerisme is niet aanwezig. Op en onder water zult u gecharmeerd zijn door Palawan!

Troeven:
  • Natuur met hoofdletter N

  • Paradijs voor waterratten

  • Uitbundige onder- en bovenwater charme

Snorkling.jpg

Dag 1 & 2

Puerto Princesa & Honda Bay Island Hopping Tour‎

Welkom in de Filipijnen op het prachtige eiland Palawan! Het minibusjes op Puerto Princesa Airport verwacht je en brengt je rechtstreeks naar je accommodatie, waar je lekker ontspant of een wandeling maakt door de lokale scenes van Puerto Princesa.

Morgen op dag 2 wordt je afgehaald aan je hotel. Klaar voor een hele dag join-in island hoppen voor de kust van Puerto Princesa? Op het programma: Starfish Island, Luli Island en Cowrie Island. Honda Bay ligt aan de oostelijke kant van het eiland Palawan en er zijn stops voorzien om zowel de witte zandstranden te verkennen als wat snorkelamusement. Al het materiaal is aan boord aanwezig om het koraal en de tropische vissen van dichtbij te bewonderen. Ga op zoek naar zeesterren rond Starfish Island. Luli Island ligt onder of boven zeeniveau naargelang de getijden. Cowrie Island is de thuisbasis van cabanas en rieten dak hutten met uitzicht op de diepblauwe, het verstrekken van een resort-achtige sfeer. Er wordt een picknicklunch geserveerd en aan het einde van de tour stap je uit aan je hotel.

Inbegrepen: ontbijt - lunch

Dag 3

Puerto Princesa - El Nido

Dag 4 & 5

El Nido

Dag 6 & 8

El Nido

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.