Namibia Explorer

Namibia Explorer

vanaf 1289

Rondreis - 11 dagen

Namibië is beroemd om zijn indrukwekkende fauna, de uitgestrekte zandvlaktes en haar Skeleton coast, ontstaan door het woeste karakter van de Atlantische oceaan.

Namibia is trots op haar steeds bewegende hoge rode zandduinen, heeft het hoogste aantal cheetah's, een legendarische troep Etosha olifanten en de op één na grootste canyon in de wereld... en zo kunnen wij nog even doorgaan. Het land is verrassend, adembenemend en verscheiden en biedt naast diverse landschappen een waaier aan activiteiten die je nauwelijks ergens anders vindt. Het enige wat ontbreekt ..dat ben jij.

In dit minder bekende land van zuidelijk Afrika is de diversiteit aan woestijnlandschappen, de ene nog indrukwekkender dan de volgende, adembenemend. Aan het stuur van je auto, zwerf je kilometers ver over uitgestrekte vlaktes zonder een levende ziel te ontmoeten. Dit wordt een zonnige reis rijk aan emoties waar je allicht zelfs delen van jezelf tegenkomt die voordien in de schaduw bleven.

Troeven:
  • Ongelooflijk gevoel van vrijheid

  • Volledige dagexcursie in Walvisbaai

  • Verblijf in 2 regio's van Etosha NP

Gembok.jpg

Dag aan dag programma

C'est si bon hotel & Lodge 3* (Standard)
Mushara Bush Camp 4* (Standard)
Etosha Safari Camp 3* (Standard)
Madisa Camp (Standard)
The Delight 4* (Standard)
Desert Quiver Camp 3* (Standard)
Olive Grove Guest house 4* (Standard)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.