Glamping in Valle Sagrado

Glamping in Valle Sagrado

vanaf 921

Rondreis - 12 dagen

Verblijven in een glamping middenin de natuur in Peru. Dat moet je beleven! Tijdens deze 12-daagse trek je vanuit de trendy hoofdstad Lima via het levendige Cuzco met haar verbluffende regenboogberg en Inca architectuur, naar Urubamba. Het startpunt voor daguitstappen naar de veelbesproken Sacred Valley en de zouttterrassen van Moray & Maras. Vanzelfsprekend ontbreekt een bezoek aan Machu Picchu niet.

Maar heel bijzonder is dat je in Urubamba logeert in een glamping of luxe camping. Een absoluut hoogtepunt voor wie dol is op het ruige buitenleven, maar weigert om inleveren op comfort. Staren naar de sprankelende Melkweg of kampvuurverhalen delen, check! Inslapen in een chique tent voorzien van een privébadkamer met douche en warm water, check! Een bed met comfortabel matras en zacht linnengoed, een uitgebreid ontbijt en alleen de geluiden van de natuur om je heen, check! Voeg daarbij een restaurant en bar en een hele gastvrije staff en je weet, hier logeert je bijna echt in de hemel.

Troeven:

  • 4 nachten in een topglamping in Urubamba

  • De regenboogberg, 5200m hoog

  • The Sacred Valley & Machu Picchu

  • Boek vooraf het zeer aantrekkelijke excursiepakket met gegidste wandelingen

Extra_Machu_Picchu.jpg

Dag aan dag programma

Arawi Express 3* (Standard)
Inkarri Cuzco 3* (Standard)
Inkarri Cuzco 3* (Standard)
Glamping Chaska Ocupi (Standard)
Glamping Chaska Ocupi (Standard)
Glamping Chaska Ocupi (Standard)
Inkarri Cuzco 3* (Standard)
Inkarri Cuzco 3* (Standard)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.