Elephant Hills - Bush Camp Safari

Elephant Hills
Bush Camp Safari

vanaf 365

Uitbreiding - 2 dagen

Laat de drukte van Chiang Mai achter je en keer terug naar het authentieke leven van het oude Thailand.

De unieke ervaring tijdens dit tweedaagse uitstapje midden in de natuur zal je herinneringen voor het leven opleveren. In het hart van de bergen ontmoet je de Cornacs en hun families en maak je kennis met de Aziatische olifanten.

Je verblijft in een luxueuze en eco-vriendelijke tent in een vredige en 100% natuurlijke omgeving. In het kamp kan je genieten van een heerlijke keuken die de specialiteiten van het noorden opnieuw tot leven brengt.

Restaurant_2.jpg
Elephants.jpg

Dag 1

Je wordt opgehaald aan je hotel of de luchthaven in Chiang Mai en naar het Bush Camp aan de Ping Rivier ten noorden van de stad gebracht. De weelderige vegetatie en het adembenemende uitzicht op de mistige bergen, typisch voor de streek, voeren je mee naar een unieke wereld. Je komt laat in de ochtend aan en geniet van een heerlijke Thaise lunch voordat je je in je tent installeert. In de namiddag ontdek je het leven van de mahouts, op het ritme van de gewoonten van de olifanten en in harmonie met de omringende natuur.

Je krijgt de gelegenheid een wandeling door het park te maken en de majestueuze Aziatische olifanten te voeren. Je maakt ook kennis met de levensstijl van de mahouts en hun families en leert over hun tradities zoals koken en kleding weven. Je proeft hun keuken en helpt bij het maken van papier van olifantenmest.

Na een drukke dag kan je achterover leunen in het Elephant Café, de zon zien ondergaan boven de bergen met uitzicht op de rivier en genieten van een cocktail met gebarbecuede lekkernijen. Voor het diner wacht je een gastronomische maaltijd van vers bereide gerechten om deze heerlijke dag af te sluiten.

Dag 2

Je begint de dag met een smakelijk ontbijt voordat je het Free Roaming Forest gaat verkennen waar de olifanten worden verzorgd. Ontdek culinaire specialiteiten zoals 'Kafee Boran' of 'kanom krok', een traditionele snack op basis van koffie.

Dit is het favoriete ontbijt van de mahouts. Daarna ben je getuige van de ochtendlijke verzorging van de olifanten en zie je de betrokkenheid die bestaat tussen de olifanten en hun verzorgers. Je ontdekt de foktechnieken en leert hoe de dierenartsen voor de dikhuidigen zorgen.

Aan het eind van de ochtend keer je terug naar je tent om je spullen bijeen te pakken voordat je geniet van een laatste lunch en een laatste blik op de mistige horizon. Check out en transfer naar je hotel in Chiang Mai of naar de luchthaven, vol van herinneringen aan deze geweldige ervaring.

Elephants_3.jpg

Elephant Hills Deluxe Bush Camp

Aan de oever van de Ping rivier met uitzicht op de mistige bergen van Noord-Thailand, ligt het kamp in een natuurlijke omgeving op een respectabele afstand van de drukte van Chang Mai.

De 10 luxe tenten zijn ontworpen door lokale ambachtslieden met respect voor de omringende natuur. Ze bieden alle comfort om van je verblijf te genieten, douche met warm water, elektriciteit, WiFi en natuurlijk een adembenemend uitzicht op de chedi’s die je vanaf je terras kan observeren. Het landgoed is een natuurlijke habitat voor vele vogels en nodigt je uit om één te worden met de natuur.

In het overloopzwembad is het heerlijk afkoelen. Het restaurant van het kamp laat je kennismaken met de heerlijke lokale keuken tijdens het diner en andere inbegrepen maaltijden.

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.