Lisu Lodge Experience

Lisu Lodge Experience

vanaf 261

Uitbreiding - 2 dagen

Hou je ervan om de ongerepte natuur op een actieve manier te beleven? Wil je op een respectvolle en pure wijze bergvolkeren ontmoeten? Dan is deze experience ideaal voor jou! In samenwerking met de Lisu Lodge, mede beheerd door de etnische Lisu minderheid, bieden we je dit originele programma. Je fietst door het platteland, bezoekt een thee plantage, je ontmoet talrijke bergstammen en verblijft in Lisu dorp.

Troeven:
  • Actief, sportief, een met de natuur

  • Origineel programma

  • De lokale bevolking wordt er beter van!

Local_People.jpg

Dag 1

Chiang Mai - Lisu Lodge

Vanuit Chiang Mai trek je in noordelijke richting. Na een uurtje rijden kom je aan bij de Lisu Lodge. Je krijgt een korte briefing over het verloop van de dag en springt vervolgens op de fiets richting Araksa Tea Garden. Een prachtige rit doorheen de natuur en langs lokale dorpen brengt je tot bij de theeplantage. Je komt hier aan tegen de middag. Je geniet van een heerlijke Thaise munch met uitzicht op de theetuinen.
Daarna ontdek je de schoonheid van de weelderige theetuinen en leer je alles over het theeteeltproces. Nadat je volledig werd ondergedompeld in de magische wereld van thee, is het tijd voor voor een uitgebriede degustatie. Hierna brengen we je terug naar de Lisu Lodge. Voor het avondmaal en de voorstelling van traditionele Lisu dans, heb je nog tijd voor een korte verkenning van de omgeving.

Inbegrepen: Lunch / Dinner

Dag 2

Lisu Lodge - Chiang Mai

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.