Taste of Thailand, River Kwai & Mae Hong Son

Taste of Thailand, River Kwai &
Mae Hong Son

vanaf 1729

Rondreis - 12 dagen

Een uiterst volledig programma dat cultuur, natuur en ethnische minderheden samenbrengt in een enkele reis. Op elke etappe word je begeleid door een lokale gids en breng je voldoende tijd door om alle highlights te verkennen. Combineer deze reis met een verblijf aan het strand van jouw keuze. Vanuit Chiang Mai kan je rechtstreeks naar Bangkok, Phuket of Koh Samui vliegen.

Troeven:
  • Volledige rondreis doorheen Thailand

  • Superior hotels of Deluxe optie

  • Connect met de locale bevolking

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 - 3

Bangkok

Verwelkoming op de luchthaven plus transfer naar je hotel om je wat op te frissen.

Tijdens je namiddagboottocht op de Chao Praya en de klongs leer je de grootstad op een heel andere manier kennen. Verwondert het je dat deze klongs Bangkok de bijnaam 'Het Venetië van Azië' bezorgden? Je bezoekt Wat Arun, of de tempel van de dageraad. Per boot gaat het verder tot de pier van Chinatown. Hier maak je een wandeling doorheen de smalle steegjes waar je de authentieke Chinese sfeer kunt opsnuiven. Ook een bezoek aan een lokale Chinese tempel staat op het programma. Nadien keer je terug naar je hotel.

Dag 2 staat in het teken van cultuur. Je bezoekt twee van de belangrijkste Thaise tempels: Wat Po met haar 15m hoge en 45m lange, totaal vergulde, liggende Boeddha en het stralend weelderige koninklijk paleis met de smaragden Boeddha, het meest vereerde beeld van Thailand. Na het koninklijk paleis gaat de tocht verder richting de bloemenmarkt “Pa Klong” waar je gaat rondkuieren met je gids.

Dag 3 laat je de vrijheid een heerlijke excursie te plannen.

Dag 4 - 5

Bangkok - Kanchanaburi

Dag 6

River Kwai - Bangkok - Nachttrein (Superior) of Chiang Mai (Deluxe)

Dag 7 - 8

Chiang Mai

Dag 9

Chiang Mai - Pai

Dag 10

Pai - Mae Hong Son

Dag 11

Mae Hong Son - Mae Chaem

Dag 12

Mae Chaem - Chiang Mai

Dag aan dag programma

Century Park Hotel 4*+ (Superior)
LIT! 4*+ (Deluxe)
Mida Resort 4* (Superior)
Mida Resort 4* (Deluxe)
Trein Bangkok - Chiang Mai (Superior)
DusitD2 5* (Deluxe)
Dusit Princess 4* (Superior)
DusitD2 5* (Deluxe)
Siam Reverie Resort 4* (Superior)
Siam Reverie Resort 4* (Deluxe)
Fern Resort 3* (Superior)
Fern Resort 4* (Deluxe)
Hot Coffee B & B (Superior)
Hot Coffee B & B (Deluxe)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy