Birgit Wanzeele

Travel Designer

Reizen? Laat me kennis maken met de lokale keuken, activiteiten beleven en het zonnetje meepikken. Reizen maakt gelukkig.

Meer over Birgit ...

Birgit werkt al een tijdje bij Connections en kan je vaak zingend in de reiswinkel van Mechelen aantreffen

Vol enthousiasme anderen aan hun ideale vakantie helpen vind ik fantastisch. Ik ben nogal avontuurlijk aangelegd en trek er dan ook graag op uit met de huurwagen. De mix van cultuur en natuur doet me even alles vergeten.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Je kan er uren rijden, zonder maar één andere auto tegen te komen en volop genieten van de natuur. Een kleine tip is dan ook om altijd te zorgen dat je een reserve band mee hebt!“
Birgit Wanzeele – Travel Designer @ CONNECTIONS Mechelen

Bestemmingen aangeraden door Birgit

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.