Carolien Augustynen

Travel Designer

Een eeuwige dromer die bij voorkeur droomt van reizen

Meer over Carolien ...

Een passie voor reizen, haar droom waargemaakt

Reizen met kinderen, wees maar zeker dat dat kan. Reizen krijg ik al van mijn geboorte mee. Ik heb jaren gewerkt en gewoond op de Griekse eilanden en daar voel ik me dan ook thuis. Ook mijn 3 kids laat ik graag kennis maken met de wereld.

  • Favoriete Bestemmingen
  • Laatst bezochte bestemmingen
“There is no better education than traveling.“
Carolien Augustynen – Travel Designer @ CONNECTIONS Mobile Travel Agent

Bestemmingen aangeraden door Carolien

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.