Sandra Lenaers

Travel Designer

Reizen, dat zit me in het bloed. Sinds 1987 ben ik aan de slag in de reissector en sinds kort zit ik mijn kennis graag in voor de klanten van Connections.

Meer over Sandra ...

Van ervaring gesproken. Sinds 1987 zit Sandra in de reissector en gidst ze klanten naar de mooiste bestemmingen ter wereld.

Hoe verder hoe liever, is mijn credo. Vanaf de eerste vakantiedag trek ik op reis. Mijn passie? Doe mij maar Afrika en de natuur. Met de rugzak op pad of heerlijk genieten van de luxe of rust in een hotel? Beide!

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Wil je met de rugzak op pad of liever een luxereis? Ik ben van alle markten thuis met een voorliefde voor Afrika.“
Sandra Lenaers – Travel Designer @ CONNECTIONS Mortsel

Bestemmingen aangeraden door Sandra

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.