India

Een reis doorheen Indië is een ontdekking waarbij je al je zintuigen zal prikkelen. Van de sterk gekruide gerechten tot de luide straten van Mumbai. Een bestemming die zonder twijfel indruk zal nalaten.

Spirituele reis langs de mooiste bezienswaardigheden

Gigantische steden Mumbai en Delhi zijn een waar spektakel voor al je zintuigen. Je wordt hier meteen ondergedompeld in de Indiase cultuur. De chaos van Indië kan je niet omzeilen. Maar je krijgt er meer dan genoeg voor in de plek met bezienswaardigheden als de Taj Mahal, de huizen in Jodhpur, de paleizen in Udaipur en talrijke Hindoeïstische- en Boeddhistische spirituele plaatsen.

Daarenboven kan je op verschillende plekken tijgers en olifanten spotten. In Goa kom je tenslotte tot rust op de witte stranden na een ongelooflijke reis doorheen het fascinerende land.

Populaire bestemmingen in India

Rondreizen

India

India: het zal je hart stelen! Subtiel of hals-over-kop; je raakt gegarandeerd in de ban van dit fascinerende land. Indië serveert je niet één, maar een veelvoud aan ervaringen. De bonte mengelmoes van invloeden en immense drukte in Delhi, de historische schatten van Jaipur en Agra en de kleurenpracht van de lokale bevolking grijpen je bij de lurven. Proef van de pittige keuken, laaf je aan de gastvrijheid en sta met open mond voor de Taj Mahal. Er zijn evenveel impressies van het land als reizigers die erheen reizen, en toch is een ding zeker. India zal je veranderen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy