Vietnam

Vietnam

Parelwitte zandstranden, prachtige baaien, een keuken om duimen en vingers bij af te likken en majestueuze rijstvelden niet ver van de Mekong rivier. Welkom, je bent in Vietnam, een land om bij weg te dromen.

Vietnam, een veelzijdige verleider boordevol verrassingen

Reizen in Vietnam dat is altijd een beetje een avontuur. Ploeter door drassige rijstvelden, waag je op een drijvende markt op de Mekong rivier en geniet van de overheerlijke keuken, boordevol smaak en pit. Maar ook bromfietsen en straatventers ontwijken is een nationale sport.

Oude pagodes wisselen torenhoge wolkenkrabbers af, terwijl je net buiten de steden je overgeeft aan de willekeur van de ongerepte natuur. In Vietnam kom je ogen, oren én smaakpapillen tekort.

"Vietnam heeft heel wat verborgen kantjes en een rijke geschiedenis die je simpelweg moet ontdekken."

Populaire bestemmingen in Vietnam

Traditional_Woman.jpg
Rondreizen

Vietnam

Vietnam tovert foto's voor de ogen van straatverkopers met conische hoeden, van waterbuffels die door drassige rijstvelden ploeteren, van bromfietsen die luidruchtig door de straten en stegen zoeven en van drijvende markten op de Mekong rivier. Naast oude pagodes en koloniale huizen staan moderne wolkenkrabbers, vlakbij levendige bia hoi's vind je stalletjes met dampende noedelsoepen. Je komt er ogen, oren en smaakpapillen tekort. Natuurliefhebbers, geschiedenis buffs, fijnproevers en strandlopers, Vietnam catert voor iedereen!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.