Sri Lanka

Sri Lanka

Pure exotiek, dat is waar Sri Lanka, een parel in de Indische Oceaan voor staat. Prachtige stranden, een eeuwenoude cultuur, jungle, olifanten en meer … Sri Lanka is een droombestemming.

Sri Lanka, een goddelijke bestemming met onbegrensde mogelijkheden!

Sri Lanka, dat is de hemel op aarde. Van fabelachtige natuurgebieden tot eeuwenoude tempels en watervallen, hier kijk je je ogen uit. Net die combinatie van natuur, cultuur en zorgeloos reizen maakt Sri Lanka al jaren immens populair.

Veel dichter bij het paradijs dan Sri Lanka kom je niet. Aan religieuze bezienswaardigheden is hier geen gebrek en een vleugje mystiek is nooit ver weg. Bovendien is Sri Lanka vrij compact, waardoor je heel wat kunt zien op vrij weinig tijd.

“Sri Lanka wordt ook wel de tuin van Boeddha genoemd. Wel, we snappen volledig waarom Boeddha net Sri Lanka uitkoos…”

Colombo

Statige boulevards, uitgestrekte stranden en heel veel flair: Colombo is met recht en reden een must visit in Sri Lanka.

Ontdek
Fishermen.jpg
Rondreizen

Sri Lanka

In de Indische Oceaan, ten zuiden van India, ligt het exotische eiland van Sri Lanka geduldig te wachten om door jou ontdekt te worden. Hier geniet je van de prachtige stranden, verken je de eeuwenoude cultuur, maak je tochten door de bergen en jungle, spot je olifanten (en wie weet zelfs luipaarden!) In het wild en raak je ontroerd door babyschildpadjes. Je eet heerlijk en ontmoet de hele dag glimlachende mensen. Sri Lanka, een droombestemming en dat binnen handbereik!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.