Thailand

Thailand

De troeven van Thailand? Heb je even? Kleurrijke tempels, een overweldigende natuur, paradijselijke stranden en meer. Kijk je verder dan de clichés dan wordt het nog mooier.

Thailand, contrasten die blijven hangen in het land van de glimlach!

Uren shoppen in Bangkok, jungle trekkings of een ritje op de rug van een olifant? Thailand is veelzijdig. Zinderende steden wissel je af met ongerepte natuur waar je heerlijk tot rust komt. Smul van de Thaise keuken, laat je in de watten leggen en laat je inspireren door de boeddhistische mindset.

Khao Sok, Phuket, … het aards paradijs ligt hier voor het grijpen. Prachtige baaien, langgerekte zandstranden en luxe-resorts bij de vleet: in Thailand ontbreekt het je aan niets.

“Het land van de eeuwige glimlach. Thailand heeft zijn naam niet gestolen.”

Exclusief bij Connections

Verken Thailand in groep

vanaf € 1899 - 15 of 16 dagen
Inclusief vluchten, verblijf, activiteiten en
Belgische begeleiding

Ben je klaar voor een betoverende reis naar een vredig land met gouden tempels, weelderige landschappen en paradijselijke stranden?
We nodigen je uit om met ons mee te gaan naar Thailand, het land van ontelbare wonderen, waar elke hoek avontuur belooft. Reis met ons mee en ontdek de fascinerende mix van bruisende steden, verfijnde cultuur en weelderige natuur.

Van de betoverende tempels van Bangkok tot de paradijselijke stranden van het zuiden, Thailand biedt je een unieke uitnodiging om jezelf onder te dompelen in een wereldrijk aan vriendelijke ontmoetingen en exotische smaken.

Populaire bestemmingen in Thailand

Header_Island_hopping_Golf_Thailand.jpg
Rondreizen

Thailand

Wie Thailand zegt, denkt automatisch aan kleurrijke tempels, weelderige natuur, goedkoop en lekker eten of paradijselijke stranden. Wij maken het lijstje nog langer: bruisend nachtleven, eindeloos shoppen, zalige massages, luxueuze hotels, olifantentochten... en we kunnen nog eindeloos doorgaan. Losstaand van deze clichés (die allemaal kloppen), is het een land waar je je als reiziger steeds welkom voelt en daar zijn de zachtaardige Thai met hun alompresente glimlach zeker niet vreemd aan.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.