Caroline Baelus

Travel Designer

De joie-de-vivre spat van Caroline af, net als de passie voor reizen overigens. Dat merk je meteen als je de reiswinkel van Antwerpen binnenstapt.

Meer over Caroline ...

Een passie voor reizen en één brok positiviteit, die ze ook nog eens overbrengt op anderen.

Elk jaar probeer ik een nieuw land of stad te ontdekken. Liefst off-the-beaten-track. Een bijzonder hotel, een excursie of een ‘andere’ bestemming. En dan maar anderen enthousiast maken over de reis!

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Bezoek de Sjeik Zayed moskee in Abu Dhabi, dit was voor mij de mooiste moskee dat ik ooit bezocht heb.“
Caroline Baelus – Travel Designer @ CONNECTIONS Antwerpen

Bestemmingen aangeraden door Caroline

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.