Maude D'Este

Travel Designer

Maude reist om zich te verrijken. Met meer dan 10 jaar ervaring staat ze alle reiziger met raad en daad bij in onze reiswinkel te Hognoul.

Meer over Maude ...

Jouw dromen waarmaken, daar doet Maude het voor. En dat lukt haar al heel wat jaren wonderwel.

Reizen maakt me écht rijker. Ik geniet ervan om vervolgens mijn ervaring te delen en een droomreis voor klanten samen te stellen. Zelf ben ik helemaal weg van Oeganda, een pareltje.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Oog in oog met de berggorilla’s in Oeganda is een once-in-a-lifetime experience“
Maude D'Est– Travel Designer @ CONNECTIONS Hognoul

Bestemmingen aangeraden door Maude

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.