Pauline Van Hoorebeke

Travel Designer

Als reislustige dertiger is Pauline al 7 jaar voor Connections aan de slag. In onze reiswinkel in Mortsel vertelt ze graag haar eigen reisverhalen, maar helpt ze je ook met reisadvies op maat.

Meer over Pauline ...

Reizen werd Pauline met de paplepel meegegeven. Ook nu nog trekt ze er geregeld op uit en vooral Noord-Amerika heeft haar hart veroverd.

Als kind trok ik met mijn vader al geregeld naar de Verenigde Staten en zo is mijn passie voor de States gegroeid. New York vind ik fantastisch! Maar ook Canada heeft in de loop der jaren mijn hart kunnen veroveren. Reizen dat is voor mij dingen beleven, nieuwe ervaringen opdoen en ervaringen sprokkelen waar stevig over nagepraat kan worden. Maar het moet niet altijd ver zijn. Korter bij huis ga ik voor een ontspannen vakantie. Even helemaal niets doen is ook genieten.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Een ballonvaart over het Drakensberg gebied was een geweldige ervaring“
Pauline Van Hoorebeke – Travel Designer @ CONNECTIONS Mortsel

Bestemmingen aangeraden door Pauline

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.