Rosanna Donato

Travel Designer

Al meer dan 30 jaar is Rosanne een baken van vertrouwen voor de reizigers van Connections. Dat noemen we ervaring.

Meer over Rosanna ...

Al sinds ik in de buik van mijn moeder zat ging ik mee op treinreis. Ondertussen geniet ik zowel van citytrips, selfdrives, cruises, … Als het maar reizen is. Ben je op zoek naar een reis van de gebaande paden, dan ben ik er om je te gidsen.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Argentinië heeft al heel wat jaren geleden mijn hart gestolen. De Iguazu Falls zijn ronduit indrukwekkend!“
Rosanna Donato – Travel Designer @ CONNECTIONS Luik

Bestemmingen aangeraden door Rosanna

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.