Algerije

Algerije

Kamelenrit door de Sahara? UNESCO werelderfgoed aanschouwen? Moskeeën en paleizen bezoeken? In Algerije kan het allemaal! Maar er wacht nog een schat aan bezienswaardigheden om te ontdekken. Ga jij mee op avontuur?

Van felblauwe wateren naar droge woestijnen

Algerije is het grootste land in Afrika en speelt een belangrijke rol in de olie- en aardgasindustrie wereldwijd. De Republiek van Algerije is bezaaid met schitterende Ottomaanse paleizen, koloniale wijken, moskeeën en forten uit een rijk verleden. Ontmoet de typische aapjes aan Cap Carbon in Béjaïa en boek een kamelenrit door de Sahara.

Bezoek de Medina Kasba in Algiers of geniet van de prachtige kust waar de Middellandse Zee prachtig aftekent tegen de groene heuvels van het binnenland. Hoge kliffen en felblauw water in Annaba of oneindige droge vlaktes bij Atakor? Havenstad Oran of het magische Constantine? Jij kiest!

Algiers

In de hoofdstad van Algerije loop je langs de mooiste Ottomaanse paleizen en religieuze monumenten. Algiers is een onontdekte parel aan de Mediterrane Zee.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.