Bolivië

Bolivië

Bolivië is nog niet vergeven van de reizigers, wat van dit prachtige Zuid-Amerikaanse land een heerlijk pareltje maakt voor avonturiers.

Op naar het hartje van Zuid-Amerika

Bolivië is uniek. Het mag dan misschien niet het populairste Zuid-Amerikaanse land zijn, het heeft heel wat troeven. Dompel je onder in de traditionele cultuur, verken plaatsen als La Higuera en Vallegrande of trek het Andesgebergte in, waar het Titicacameer op je wacht.

Maar ook de zoutvlakte van Salar de Uyuni is het ontdekken waard. Paardrijden in het nevelwoud van Amboró is een unieke belevenis die je nergens anders meemaakt. Vertrekken doe je in de charmante hoofdstad La Paz, een pareltje waar kleurrijke gewaden nooit veraf zijn.

La Paz

Uitdaging en avontuur verzekerd in het hooggelegen La Paz in Bolivië. Beleef een indrukwekkende reis langs bergketens, zoutvlaktes en culturele hoogtepunten in deze Zuid-Amerikaanse metropool.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.