Cambodja

Cambodja

Bezoek tempelstad Angkor Wat, aanschouw duizenden Boeddhabeelden en paleizen in Pnomh Penh of maak een tocht over de Mekong-rivier in Cambodja.

De grootste religieuze nederzetting ter wereld

Cambodja biedt een religieuze reis waar je versteld zal staan van grootse paleizen, tempels en beelden. De bekendste trekpleister is Angkor Wat, de grootste religieuze nederzetting ter wereld. Deze wondermooie tempelstad is een schouwspel van standbeelden, tempels en begroeiing door de natuur.

Dat de natuur hier spectaculair is, is een understatement. Watervallen, gebergtes, natuurparken en kraters wisselen het landschap af. De Mekong-rivier en het Cardamom-gebergte zijn de meest bekende natuurfenomenen. Steden als Pnomh Penh en Battambang laten je dan weer kennismaken met de lokale cultuur.

Phnom Penh

Phnom Penh in Cambodja is zonder twijfel een prachtige bestemming. Ooit was dat helaas anders, maar dankzij de vriendelijke bevolking en unieke toeristische trekpleisters, is het land aan een opmars bezig.

Ontdek
Day17_MekongRiver.jpg
Rondreizen

Cambodja

Cambodja heeft een rijke geschiedenis. Daarvan getuigen o.a. de wondermooie Angkor tempels die absoluut een bezoek waard zijn al was het maar omdat ze als één van de mooiste van Azië worden beschouwd. De hoofdstad Phnom Penh heeft zowel kleurrijke wijken met eigenaard als een donkere vlek: de zwartgallige geschiedenis van de Cambodjaanse genocide en het verhaal van de Rode Khmer, dat onlosmakend met Cambodja verbonden blijft.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.