Colombia

Colombia

Colombia gaat gebukt onder vooroordelen van een ruig verleden. Maar dit spectaculaire land zal je positief verrassen op elk aspect.

Koloniale steden en ongerepte stranden

Colombia mag dan wel een gewaagde bestemming zijn, maar degene die het land eenmaal durft te verkennen zal niet teleurgesteld worden. Ontdek koloniale steden als Bogota, Medellín en Cartagena en het uitstekende lokale eten dat met liefde wordt bereid.

Je drinkt er zelfs de beste koffie ter wereld in één van de vele koffie finca’s! Als je kiest voor een actieve reis, moet je ook naar het Andesgebergte afzakken. Of hou je meer van stranden? Dan moet je Santa Marta gezien hebben. Wuivende palmbomen, hagelwitte stranden en een felblauwe zee. Heerlijk!

Bogota

De fiere inwoners van Colombia laten je met een glimlach kennismaken met hun kleurrijke land. Hoofdstad Bogota biedt veel hoogtepunten en zal eenieder fascineren.

Ontdek

Rondreizen Colombia

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.