Bogota

Bogota

De fiere inwoners van Colombia laten je met een glimlach kennismaken met hun kleurrijke land. Hoofdstad Bogota biedt veel hoogtepunten en zal eenieder fascineren.

Het bekendste goudmuseum en kleurrijke wijken

Het verschil tussen arm en rijk is in de hoofdstad van Colombia heel zichtbaar. Moderne bedrijfsgebouwen en trendy winkelcentra staan in schril contrast met de sloppenwijken. Toch is deze fascinerende stad een bezoek waard voor elke cultuurliefhebber of voor wie houdt van geschiedenis. Het wereldberoemde goudmuseum Museo del Oro is de meest bekende attractie van de stad.

Bezoek zeker ook La Candelaria, Plaza Bolívar en Mercado de San Alejo. De fierheid van de bevolking zal ook meteen opvallen. Colombianen verzorgen zich tot in de puntjes en dragen graag kleurrijke kledij.

aerial_view.jpg

Rondreizen Colombia

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

La_candelaria_district.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bogota?

De voordeligste tickets naar Bogota? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Bogota. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Bogota te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Bogota. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Bogota ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Bogota? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Bogota kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.