Denemarken

Denemarken

Denemarken ademt gastronomie en gezelligheid. Dankzij een bezoek aan dit Scandinavische land zal je alleen maar plezierige herinneringen koesteren.

Groene grassen en imposante kliffen

Het vooruitstrevende Denemarken kenmerkt zich door een sociale samenleving, een goed functionerend zorgsysteem en heerlijke gewoontes. Hygge is niet voor niets een populair Deens woord dat ongeveer synoniem staat voor gezelligheid, warmte en plezier.

De Deense bevolking vindt familie en gastvrijheid enorm belangrijk en dat zal je merken op reis. Het is een ideale bestemming voor koppels maar ook (jonge) gezinnen. Bezoek kastelen, leer meer over Vikings of ontdek hoofdstad Kopenhagen. Natuurliefhebbers zullen hun ogen uitkijken op de groene landschappen en imposante kliffen.

Kopenhagen

Een citybreak Kopenhagen is je overgeven aan één van de meest begeesterende Scandinavische steden. De hoofdstad van Denemarken combineert heel wat leuks.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.