Noorwegen

Kamperen in de wijde natuur, hiken langs fjorden en staren naar het noorderlicht of de middernachtzon? Het kan allemaal in Noorwegen. Dit Scandinavisch land is de bestemming bij uitstek voor elke natuurliefhebber.

Een groene bestemming in Scandinavië

Eén van de mooiste Scandinavische landen is zonder twijfel Noorwegen. Dit land is een groene bestemming die je vast niet onberoerd laat. Groen in de zin van duurzaam maar ook letterlijk groen.

Noorse Fjorden bezichtigen, getuige zijn van het magische noorderlicht, de bergen in of walvissen bewonderen in hun natuurlijke habitat in het noorden van het land. Noorwegen heeft een adembenemende natuurbeleving die wacht om ontdekt te worden. Ga jij op avontuur?

Oslo

Oslo is daadwerkelijk een ‘groene’ stad die voor de helft bestaat uit parken en natuurgebieden. Je geniet er van al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Rust, natuur en een hele waaier aan culturele bezienswaardigheden.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Zaterdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy