Zweden

Zweden

Ongerepte natuur, een gastvrije bevolking en een hippe vibe: je bent in Zweden. Maar ook cultureel heeft Zweden heel wat te bieden.

Gezellig- en huiselijkheid in de overtreffende trap. Hier kom je thuis!

Zweden, dat is oergezellig. Pittoreske dorpjes, charmante havens en de ongerepte natuur waar het heerlijk wandelen is. Wouden, sneeuwvlakten en meren bij de vleet. Maar Zweden dat zijn ook bruisende steden met een wereldse vibe, design en heel wat leuke fashion.

Zowat 97% van Zweden is onbewoond en wacht om ontdekt te worden. Geniet van Zweeds Lapland, volg het noorderlicht en geef je over aan het Scandinavische gevoel. Welkom in winterwonderland!

“De ongereptheid van Zweden overvalt je. Hier kom je helemaal tot jezelf.”

Populaire bestemmingen in Zweden

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.