Finland

Finland

Finland staat enerzijds bekend voor zijn prachtige winterse taferelen in Lapland en anderzijds voor zijn uitbundige midzomerfeesten. Voor welke beleving ga jij?

Aan ‘once-in-a-lifetime’ belevenissen in Finland geen gebrek

Finland is zo veelzijdig dat zowel fervente wintersporters als actieve stadsmensen er hun gading vinden. Ga voor een actieve zomervakantie via de Archipelago Trail langs de grootste archipel ter wereld, geniet van een citytrip in hoofdstad Helsinki of dans op Finse muziek tijdens de midzomerfeesten. Fins Lapland is dan weer de droombestemming voor elke winterliefhebber.

Overnachten in een glazen iglo kijkend naar de sterrenhemel of het noorderlicht. Deelnemen aan een hondensledetocht, skiën of langlaufen overdag en ’s avonds opwarmen in de Finse sauna.

Helsinki

Helsinki en hip, niet toevallig beginnen ze beide met een H. De hoofdstad van Finland is een creatieve hub met een relaxte sfeer en een grote invloed op de rest van de wereld.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.