Ecuador

Ecuador

Ecuador mag dan betrekkelijk klein zijn, het moet niet onderdoen voor de grotere buurlanden. Hier trek je langs de evenaar van mystieke regenwouden via het Andesgebergte naar oogverblindende kustplaatsen aan de Stille Oceaan.

Ecuador, reizen op de evenaar voelt bijzonder aan!

De hoogtepunten van Ecuador? Heb je even? Van de nevelwouden in Mindo, met zijn vlinders kleurenpracht, vogels en watervallen tot een indianenmarkt in Otavalo, dit land charmeert en fascineert. Het Amazonegebied mag uiteraard niet ontbreken, net als cultuur opsnuiven in de hoofdstad Quito. Ecuador mag dan vrij klein, hier krijg je heel veel Zuid-Amerika!

Heb je de kans, combineer Ecuador dan met het unieke ecosysteem van de Galapagoseilanden.

“Het Amazonegebied heeft een bijzondere bijklank en hier beleef je het vanop de eerste rij.”

Populaire bestemmingen in Ecuador

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.