Ghana

Ghana

All-inclusive hotel of net overnachten bij de lokale bevolking? Voor elk type reiziger is er in Ghana wel een optie.

Warm, kleurrijk en energiek

Ghana omschrijf je het beste als een warm, kleurrijk en energiek land. Ondanks de droevige geschiedenis van slavenhandel is de bevolking enorm vriendelijk en gastvrij voor Westerse toeristen.

Olifanten, luipaarden of leeuwen spotten kan je op safari in Mole Nationaal Park en de geboortestad van Kofi Annan kan je bezoeken in Kumasi. Dompel je onder in de fascinerende Ashanti-cultuur en swing mee op de meezwepende Afrikaanse ritmes. De kleurrijke klederdracht van de Ghanezen maakt je instant blij en ook de warme ‘Ghanian handshake’ laat je meteen welkom voelen.

Accra

Een heerlijke keuken, drukke lokale markten en ongerepte natuur. Dat typeert Ghana. Hoofdstad Accra is het economisch middelpunt waar je een doorreis kan starten of eindigen.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.