Guinea

Guinea

Ga ‘off the beaten track’ in Guinea en maak je klaar voor het avontuur van je leven. Van traditionele Afrikaanse dorpjes tot de indrukwekkende jungle.

Ga van dorp tot dorp en ontmoet chimpansees in het wild

Guinea is één van de minst bezochte landen ter wereld. Dit ongerept West-Afrikaanse land is daarom ideaal voor de avontuurlijke reiziger die houdt van onontdekte natuurgebieden en afgelegen slaapplaatsen. Verwacht hier geen prima openbaar vervoer om je te verplaatsen, maar ga met een gids op pad die je langs de mooiste plekken loodst. Enkel in hoofdstad Conakry zal je een levendige stad tegenkomen met verschillende hotels en restaurants.

Maar blijf daar niet plakken want er staat je een prachtige ervaring te wachten in Haut Niger Nationaal Park waar je bijvoorbeeld chimpansees kan ontmoeten of in Fauta Djallon waarbij je door de ongerepte natuur trekt van dorp naar dorp.

Conakry

De bevolking van Guinee leeft er voornamelijk teruggetrokken in kleine dorpen. De hoofdstad Conakry is echter een bruisende stad met een ruim aanbod aan hotels. Hou je van avontuur en een uitdaging? Guinee in Afrika is the place to be !

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.